Πρωτη σκεψη...!!!
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πρωτη σκεψη...!!!
Ποια ειναι η πρωτη σκεψη που σας ερχετε στο μυαλο οταν ακουτε 5ο λυκειο? Εμενα ειναι... χμμμ 2 θα ελεγα... Πρωινο ξυπνιμα και.... ΞΕΝΙΑ!! WOOT
nitronick07- Πρωτάρης
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα
Απ: Πρωτη σκεψη...!!!
Νεα φιλαρακια και φυσικα ΞΕΝΙΑ.
Prince Of Porphyria- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Τόπος : Κορυδαλλος
Χμμμμ....εγώ θα έλεγα.Φίλοι και Μαθηματικά με την τσίμπλα στο μάτι(και φυσικά μην τύχεις το ιερό μασάζ).
Stavkor- Πρωτάρης
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Τόπος : Κορυδαλλός, somewhere high...
Φυντανης.....Stavkor έγραψε:Χμμμμ....εγώ θα έλεγα.Φίλοι και Μαθηματικά με την τσίμπλα στο μάτι(και φυσικά μην τύχεις το ιερό μασάζ).
Beth- Πρωτάρης
Beth έγραψε:Φυντανης.....Stavkor έγραψε:Χμμμμ....εγώ θα έλεγα.Φίλοι και Μαθηματικά με την τσίμπλα στο μάτι(και φυσικά μην τύχεις το ιερό μασάζ).
YEAHHHH.That's right!!!Μα την καρέκλα του προθυπουργού.Σταθερή αξία ο κύριος Φυντάνης.Τον είχα και στις 3 τάξεις.Μόνο μια φορά έτυχα το μασάζ και αυτή ήταν από λάθος(δικό του)...
Stavkor- Πρωτάρης
κατι μας ειπε ομως οτι και καλα θα φυγει του χρονου για να παει σε αλλο σχολειο... κατι τετοιο :/
Beth- Πρωτάρης
Beth έγραψε:κατι μας ειπε ομως οτι και καλα θα φυγει του χρονου για να παει σε αλλο σχολειο... κατι τετοιο :/
Μπααα.Πάντα αυτό έλεγε και σε εμας,αλλά τον επόμενο χρόνο πάντα εδώ ήταν.Εμένα πάντως μου έκανε συνέχεια παράπονα για τα γράμματά μου(ότι είναι ορνιθοσκαλίσματα κλπ).Γι αυτό λέω ότι είναι σταθερή αξία.
Stavkor- Πρωτάρης
Τόσα πολλά περνάνε απο το μυαλό μου αναμνεισεις και συναισθήματα που δεν νομίζω να μπορέσω να τα χαρακτηρίσω με λέξεις...
mitsoula- Πρωτάρης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Τόπος : Iowa City, IA, USA
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης